Обслужване - на Gutta те могат да разчитат на

Ние от Gutta имаме за цел да бъдем сред най-добрите доставчици в бранша. Нашата концепция за услуга обхваща всички области на сътрудничество с търговия. Тя улеснява управлението на Вашите стоки, да ви подкрепят в планирането на сезонните продажби.

Усъвършенствана логистика

Най-добрите продукти ще бъдат безполезни, ако те не са достъпни. Gutta гаранции от сложни логистични доставката на вашата поръчка в рамките на исканата времето за доставка.

Надеждна доставка

Голям централен склад и мрежа от регионални складове позволи бърза доставка на поръчките си цяла България. Повече от 400 пратки напускат нашите складове всеки ден средно. Това представлява повече от 100 000 доставки в годината.

Продуктово обучение

В обучението продукт Gutta дава на служителите си знанията систематично на въпроси на клиенти и успешно осъществяване на продажбите и стратегии представяне.

Водещи продажби

Екип от повече от 50 служители и служители всеки ден с нашите клиенти на място. Обучени екипи Обслужване предприемат по искането, както и изграждането и обновяването на възстановяването Gutta стелажни позиции и инструменти за продажби.